Borç Yapılandırma Daveti

Borç Yapılandırma Daveti - 9.9.2016

BELEDİYEMİZE BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA FIRSATI

Belediyemize vadesi 30 Haziran 2016 tarihinden (bu tarih dahil) önce borcu olan (İdari Para Cezası, İmar Cezası ve Kira Bedeli hariç) vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu. Vatandaşlar yapılandırma kapsamında borçlarını peşin, 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeme imkânına sahip oluyor.
19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete ?de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun gereği mükelleflerimize, vadesi 30 Haziran 2016 tarihi (bu tarih dahil) öncesine ait borçlarını yapılandırılma fırsatı sunuldu. Bu kapsamda belediyemize borcu olan vatandaşlar borçlarını yapılandırarak ödeme kolaylığına kavuştu.
30 Haziran 2016 tarihinden önceki borçları kapsayan yapılandırma fırsatı için 31 Ekim 2016 tarihine kadar Datça Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuru yapmak mümkün. Yapılandırma kapsamında vatandaşlar borçlarını peşin 6,9,12 ve 18 taksit ile ödeyebileceklerdir. Borçlarını yapılandıran vatandaşların ilk 2 taksiti ödeme zorunluluğu bulunmaktadır. Yıl içerisinde 2? den fazla taksit tutarının yatırılmaması veya eksik yatırılması durumunda yapılandırma şartları ihlal edilmiş kabul edilmektedir. Yapılandırmayla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen mükelleflerimizin, Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
SAYIN HALKIMIZA ÖNEMLE DUYRULUR