• DeutschEnglishDutchRussianTürkçe

2012 Yaz Sezonu İnşaat Yasağı Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’nün Nisan 2012  tarihli genelgesine istinaden, ilçemizde 01 Haziran-15 Ekim 2012  tarihleri arasında sadece yakın çevresinde konaklama yapılan inşaatlarda ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce gerekli görülen diğer mahallerde gürültü, çirkin görünüm, çevreyi kirletme gibi olumsuz etkisi olan türdeki ağır nakliyat, hafriyat ve harçlı inşaat faaliyetleri için inşaat yasağı uygulanacaktır.  Turistik bölgelerin uzağındaki inşaat faaliyetlerinin sürdürülebilmesi için ise öncelikle belediyemiz İmar İşleri Müdürlüğü’ne bilgi verilerek izin alınması gerekmektedir. Yasağa uymayanlar ve izin almadan inşaat faaliyetine devam edenler hakkında yasal işlem uygulanacak olup, halkımıza duyurulur.

Datça Belediyesi

28.05.2012