• DeutschEnglishDutchRussianTürkçe

Belediye'ye yeni çöp kamyonu alındı

Daha da temiz bir Datça için yeni araç alındı.

Belediye'ye yeni çöp kamyonu alındıDatça Kaymakamlığı’nın da katkılarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından Datça Belediyesi hizmet araçlarına son teknoloji ürünü bir çöp toplama aracı eklendi.  Ford Cargo Marka 13+1,5 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu, toplam bedeli olan 167.130.-TL’nin tamamı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından ödenerek Datça Belediyesi’ne hibe edildi.

644 Sayılı 29/6/2011 tarihli “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname”  ile kurulan  Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, son derece hassas ve değerli bir ekolojik bölge olan Datça yarımadası’nın korunması için sürdürdüğü katkılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

12.12.2012
Belediye'ye yeni çöp kamyonu alındı