• DeutschEnglishDutchRussianTürkçe

Datça Belediye Spor'lu miniklerin başarısı

Belediye Spor'lu minikler Karşıyaka’yı yendi. Marmaris’te kamp yapmakta olan Karşıyaka Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Datça Belediye Spor’un konuğu olarak Datça’daydı. Belediye Kapalı Spor Salonu’nda bir dostluk maçı yapan iki takım, oldukça zevkli bir mücadele ortaya koydu. Türkiye’nin en iyi basketbol takımlarından birinin altyapısını oluşturan Karşıyakalı yıldız erkekler karşısında oldukça başarılı bir maç çıkaran Datça Belediye Spor minikleri, güçlü rakiplerini yenmeyi başardı. Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynana maçı 50-48 sonucuyla bitirmeyi başaran Datçalı genç basketçiler, bu yıl da il şampiyonluğu için iddialı olduklarını gösterdiler.

İlerleyen günlerde Efes Pilsen yıldız basketbol takımına da ev sahipliği yapmaya hazırlanan Belediye Kapalı Spor Salonu, ilçedeki önemli bir açığı kapatıyor. 360 kişi seyirci kapasiteli salonda, ana salon haricinde 2 antrenman salonu, 1 aerobik salonu, 1 masa tenisi salonu, kafeterya, 4 sporcu soyunma odası, iki hakem soyunma odası, sağlık ve doping odası, antrenör  ve idareci odaları, normal ve engelli wcleri yer alıyor.

Miniklerin başarısı

27.01.2010