• DeutschEnglishDutchRussianTürkçe

Fevzi Topuz'un ziyareti

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Belediye Başkanı Şener Tokcan'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Topuz'u il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte karşılayan belediye başkanı Tokcan, ziyareti dolayısıyla teşekkür ederken, belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Seçimlerde elde ettiği % 57'lik başarıdan dolayı Tokcan'ı kutlayan Fevzi Topuz 'yüzünüzün akıyla size verilen bu görev süresi içerisinde halkımıza en iyi hizmeti vereceğinize inanıyorum. Ekibinizle birlikte en güzel şekilde çalışacağınıza inancım sonsuzdur' dedi.

Partisinin Datça'da rekor oyla seçimleri kazanmasından dolayı Datça halkına da teşekkür eden Topuz seçimlerde partisinin ilçe örgütünün, belediye başkan adayının, belediye ve ilgenel meclisi adaylarının insani ilişkiler doğrultusunda bir çalışma ekibi kurduklarını belirterek 'ekibimizin insani ilişkilerini en üst seviyede tutarak, hiçbir siyasi partilileri ayırmaksızın herkese ulaşmaya çalıştıklarını gelip, burada gördük. Tabiî ki bu çalışmalar vatandaşlarımızda güven duygusu yarattı. Güvendikleri içinde seçimlerde desteklerini gösterdiler dedi.

Arkadaşlarımız seçimlerden sonra siyasi kimliklerini, siyasi rozetlerini çıkarıp Datça'da yaşayan ve Datça'ya tatil için gelen bütün vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceklerine inanıyorum' diye konuştu.

Belediye Başkanı Tokcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'her zaman yardımınızı, desteğinizi gözü kapalı hissediyoruz. Onun rahatlığı içerisindeyiz. Her konuda bize verdiğiniz destekten ötürü size teşekkür ediyorum' dedi.

22.05.2009
Fevzi Topuz'un ziyareti